Woykoff

Állatgyógyászati divízió

„Az egészség fontos, mégsem kell többet költenünk rá, mint amennyi valóban szükséges.  A minőségért fizessen, ne a reklámért.“

Tisztelt Kutyatulajdonos!


    A Woykoff a.s. időben ismerte fel, hogy bár számos termék van jelen a kutyák ízületi problémáit orvosló készítmények piacán, csak kevés olyan jó minőségű termék található közöttük, mely tiszta formában (tehát nem kivonatokban) tartalmazza hatóanyagait. Ez a piaci lehetőség indokolta a luxemburgi tőkére támaszkodó cégalapítást, melyet intenzív termékfejlesztő munka és a gyártás beindítása követett.
    
    Örömmel tudatjuk, hogy megnyitottunk magyar vállalatunkat 2008-ban, hogy a régióban így harmadikként kezdjük meg működésünket.

    Napjainkban egyre több szó esik a kutyák ízületi gondjairól, hiszen köztudottan jelentős az ízületi problémával küzdő nagytestű, idős, esetleg túlsúlyos kutyák száma. Ezen probléma bizonyára az Ön környezetében sem ritka, ezért első készítményeinket a mozgás szervrendszer gondozására, kifejezetten kutyák számára fejlesztettük ki.
A Woykoff Arthronis termékcsalád 3 gyógyhatású készítménye az ízületi megbetegedések komplex kezelését segíti.

Három szempont vezérelt bennünket a termékfejlesztés során:
- Törekedtünk arra, hogy a hatóanyagok, arányuk és mennyiségük optimális megválasztásával biztosítsuk a kellő hatáserősséget, így segítsük a sikeres terápiát.
- Fontos volt számunkra, hogy a kutyák számára ízletes és tulajdonosaik számára praktikus csomagolású termékeket tervezzünk, melyek teljes mértékben megfelelnek az elvárásoknak.
- Termékeinket úgy pozícionáljuk, hogy azok a magas minőség megtartása mellett fogyasztóink számára költséghatékony megoldást jelentsenek.

Az Arthronis ízületi programmal kívánunk jó egészséget Kedvencei számára!

 

A woykoff Kft. csapata