Woykoff

Humán divízió

„Az egészség fontos, mégsem kell többet költenünk rá, mint amennyi valóban szükséges.  A minőségért fizessen, ne a reklámért.“

Tisztelt Vásárlónk!

Cégünk luxemburgi tőkével jött létre az Európai Uniós országok kiszolgálására. Az anyacég 2006-ban alakult Csehországban, magyarország vállalatunk pedig ezt követően 2008 októberében jött létre.

Megalakulásunkkor felismertük a mai ember egészséges életmód iránti igényét, és egyúttal az étrend-kiegészítő készítmények egyre növekvő szerepét. A siker felé azonban más utat választottunk, mint a versenytársaink többsége.
A maximális minőség szempontját nem feledve, saját költségeink csökkentésével értük el, hogy a fogyasztók számára megfizethető termékeket hozzunk létre.

Miért különlegesek a WOYKOFF termékek?

- A WOYKOFF készítmények a legjobb minőség elvét követve, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek.

- Termékeink kizárólag, kutatásokkal bizonyított élettani hatású alapanyagokat tartalmaznak. Olyan összetevőket, melyek hatása nem bizonyított nem használunk.

- A hatóanyagokat kizárólag olyan összetételben használjuk fel, melyek igazoltan jótékony hatással bírnak az emberi szervezetre. Így termékeink nem tartalmaznak egyetlen olyan összetevőt sem, mely az adott hatóanyag kombinációban nem jelent termékelőnyt és kizárólag azért kerülne bele, hogy a terméket más termékektől „promóciós” indokból megkülönböztesse, és ezzel magasabb árat eredményezzen.

- A csomagoláson a termék összetevőit pontosan tüntetjük fel, teljes kémiai elnevezésüket alkalmazzuk. Fogyasztóinkat nem próbáljuk megtéveszteni „tudományosnak hangzó”, kreált kifejezésekkel, melyek az esetek többségében hagyományosan alkalmazott, más termékekben is megtalálható formulákat takarnak.

- A WOYKOFF készítmények mindig úgy készülnek, hogy fogyasztóink számára maximális kényelmet biztosítsanak alkalmazásuk során (tabletták mérete és alakja, csomagolás típusa stb).

- A WOYKOFF készítményeket TV-ben nem reklámozzuk. Partnereinket és fogyasztóinkat ennél költséghatékonyabb eszközökkel informáljuk.

- A marketing költségek alacsonyan tartásának köszönhetően a WOYKOFF készítményeket kedvező áron tudjuk kínálni, anélkül, hogy a minőség terén kompromisszumot kelljen kötnünk.

 

Ezúton is köszönjük, hogy választása a Woykoff készítményekre esett!

Jó egészséget kíván Önnek a Woykoff Kft. csapata!